Other publications / Άλλα έργα

Μυστικά τεσσάρων εποχών

ISBN: 978 - 618 - 5195 - 04 - 5


 

Τέσσερις εποχικές παιδικές ιστορίες με άρωμα επιστήμης

1. Τα Κρυμμένα Χρώματα

2. Η Επιστήμη των Χριστουγέννων

3. Η Επιστήμη του Πάσχα

4. Αστέρια στην Άμμο

Έγχρωμο, 88 σελίδες 

 

Αστέρια στην Άμμο

ISBN: 978 - 618 - 5195 - 03 - 8


Ένα παιδικό βιβλιαράκι που βάζει τα μικρά παιδιά (από 3 έως 6) στο κλίμα των καλοκαιρινών διακοπών με εποχιακές αφορμές για επιστήμη. Τα παιδιά μπαίνουν στον κόσμο της γνώσης ομαλά και όμορφα.

 Έγχρωμο - 14 εκ. χ 17 εκ. - 28 σελίδες
Η Επιστήμη του Πάσχα

ISBN: 978 - 618 - 81823 - 0 - 1

 


Ένα παιδικό βιβλιαράκι που βάζει τα μικρά παιδιά (από 3 έως 6) στο κλίμα των γιορτών του Πάσχα με εποχιακές αφορμές για επιστήμη. Τα παιδιά μπαίνουν στον κόσμο της γνώσης ομαλά και όμορφα. 

Έγχρωμο - 14 εκ. χ 17 εκ. - 18 σελίδες

 


Η Επιστήμη των Χριστουγέννων

 ISBN: 978 - 960 - 92734 - 9 - 7

 

 

 

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο μικρός Νικόλας θέλει να βρει ποιος είναι ο δικός του Άι Βασίλης.  Ο θείος του τον βοηθά αποκαλύπτοντάς του μερικά χριστουγεννιάτικα επιστημονικά μυστικά και το ψάξιμο του Νικόλα ξεκινά.  Η Επιστήμη των Χριστουγέννων βάζει κάθε μικρό παιδί στο εορταστικό κλίμα με ένα παιχνίδι σκέψης το οποίο προσφέρει γνώσεις που κρύβονται πίσω από έθιμα και σύμβολα. 

 Έγχρωμο - 14 εκ. χ 17 εκ. - 22 σελίδες

  

Τα κρυμμένα χρώματα

 ISBN: 978 - 960 - 92734 - 8 - 0 

 

Τα κρυμμένα χρώματα είναι μια μικρή ιστορία για παιδάκια (από 3 έως 6) που με πάρα πολύ απλή γλώσσα και εικόνα βάζει στα μυαλουδάκια τους ερωτήματα και γνώση...ένα παραμύθι διαφορετικό απο τα άλλα με άρωμα επιστήμης. Πολύ εύκολα και τρυφερά το παιδάκι χωρίς να το καταλάβει θα πάρει την πρώτη του γεύση από αστρονομία, φυσική, διατροφή, γεωγραφία αλλά και θα μπει στη διαδικασία της κριτικής σκέψης.

 Έγχρωμο - 14 εκ. χ 17 εκ. - 28 σελίδες

 Βίντεο του βιβλίου - http://www.youtube.com/watch?v=EoXrXhN3TI4 

 

 

Athens48

Α short guide to 48 historical hot spots of Athens 

 

 

 

Check the guide here 

https://www.amazon.com/dp/B00X4ER1OW

Giving no more than a paragraph of information per entry, this guide was put together using available web- published material in order to help the visitors, or the locals taking them around, to get some knowledge on the various historical sites and buildings with minimum effort and time spent. Edited by Spiros Kitsinelis

 

 

Η Ιαπωνία των ματιών μου

 
ISBN: 978 - 960 - 92734 - 5 - 9

 

 
 
 

Η Ιαπωνία είναι μια χώρα μαγική που δίνει την εντύπωση ότι παίζει ένα παιχνίδι με το χώρο και το χρόνο. Εικόνες ανθρώπων ντυμένοι με παραδοσιακά κιμονό να βγαίνουν από ένα παλιό δημόσιο λουτρό, πιο δίπλα ένα κατάστημα ηλεκτρονικών προϊόντων πρωτοποριακής τεχνολογίας, διάσπαρτοι αμέτρητοι βουδιστικοί και σιντοϊκοί ναοί, εκκεντρικοί νεαροί με βαμμένα πολύχρωμα μαλλιά, τοπία και κήποι που μαγνητίζουν και ηρεμούν αλλά και υπόγεια τρένα και διαβάσεις όπου η κινητικότητα φοβίζει. ?λα αυτά κάνουν τον επισκέπτη να ξεχνά ποιον αιώνα διανύει η χώρα που φαίνεται να κουβαλά στην αγκαλιά της ολόκληρη την ιστορία της. Μια χώρα της οποίας ο ανατολικός πολιτισμός έχει έντονα πλέον στοιχεία της δύσης αλλά και που διατηρεί ακόμα μια στάση απομόνωσης από τον υπόλοιπο κόσμο, τον οποίο διδάσκει και ταυτόχρονα αντιγράφει με περίσσεια τέχνη. 

Η Ιαπωνία είναι μια χώρα που σε κερδίζει με τις αντιθέσεις της. Παραδοσιακή και ανεπτυγμένη. Σε ρυθμούς αργούς και ιλιγγιώδεις. Περήφανη και ταπεινή. Εσωστρεφής και φιλική. Συντηρητική και πρωτοποριακή. Το λεύκωμα αυτό είναι το δικό μου διανοητικό ταξίδι πίσω στη Ιαπωνία και ένα ανοιχτό παράθυρο για τον ταξιδιώτη που θέλει να ξέρει τι θα αντικρύσει όταν ανοίξει και περάσει την πόρτα της συναρπαστικής αυτής χώρας. 

 

 Έγχρωμο - 100 σελ.

  

 

 

Orders through the online shop / Παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος

                   Σε κάθε παραγγελία δηλώνετε τα στοιχεία αποστολής

        For more information contact us using the address /  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

mail@the-nightlab.com